Ana Sayfa Muhasebe Şirket personelimiz iş görüşmesine giderken almış oldukları biletleri gider olarak yazabilir miyiz?

Şirket personelimiz iş görüşmesine giderken almış oldukları biletleri gider olarak yazabilir miyiz?

931
0
Şirket personelimiz iş görüşmesine giderken almış oldukları biletleri gider olarak yazabilir miyiz?

Firmamızda çalışan iki personel uçak ile görüşmeye gitmiştir ancak sadece uçak biletleri ve personellerin isimleri yer almakta Firma bilgisi olmayan uçak biletlerini hesaplarda gider olarak kayıt edebilir miyiz? Personellerin isimleri biletlerde mevcuttur.

Bahsettiğiniz personelin seyahat giderlerinin firmaca karşılanacağına ilişkin Karar alınması gerekir. Karar ile Uçak bilet bedeli gider yazılır.

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Şehir dışında olan mükelleflerimin aylık kontrolleri için ilgili yerlerde kiralık daire tutarsam bu kira gireni indirim konusu yapabilir miyim?

Şirkete neleri gider yazabiliriz?

Yurt dışı harcırahları personele bankadan ödenmek zorunda mıdır?

Önceki İçerikHaftalık Para ve Banka İstatistikleri – 14.06.2019
Sonraki İçerikTekdüzen Hesap Planına Açıklamaları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz