Ana Sayfa Basından Şimşek: Trafik Sigortası Sistemi İyi İşliyor!

Şimşek: Trafik Sigortası Sistemi İyi İşliyor!

1322
0

Özel bir TV kanalında sigorta sektörü hakkında açıklamalar yapan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, trafik sigortası hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarında sigorta şirketlerinin sektör hakkındaki şikayetlerine rağmen şu anda trafikte sistemin iyi işlediğini, sigorta yaptırmaktan kaçınanlar için bir havuz sistemi kurduklarını ve olması gerektiği gibi sigorta primlerinin düştüğünü ifade etti.

Aslında serbest piyasadan yana olduklarını söyleyen Şimşek, Devletin sistemin işlemesi gerektiği durumlarda devreye girdiğini normalde serbest piyasadan yana olduklarını söyledi.

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikAsgari Ücretin En Yüksek Olduğu Ülkeler Hangileri Biliyor musunuz?
Sonraki İçerikKooperatifin Ana Faaliyet Konusu Dışında İşler Yapması Halinde KDV Mükellefiyeti Doğar mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz