Ana Sayfa Basından Sigortada Prim Üretimi %12 Arttı!

Sigortada Prim Üretimi %12 Arttı!

1357
0

12 Nisan 2017 tarihinden bugüne kadar uygulanmaya başlayan Trafik Sigortası Tavan Fiyat uygulaması sigorta prim üretimine yansıdı. Türkiye’de faaliyet gösteren sigorta şirketlerinin 2017 yılının ilk yarısında prim üretimi %12 artış gösterdi.

Sigorta şirketlerinin prim üretimi 2017 yılının ilk yarısında (Ocak-Haziran) %12 artarak 23,1 Milyar TL oldu. Sigorta prim üretimindeki bu artışın zorunlu trafik sigortasında uygulanmaya başlanan tavan fiyat uygulaması etkili oldu.

Türkiye Sigorta Birliği (TSRŞB) tarafından açıklanan verilerine göre, sigorta şirketlerinin prim üretimi 23 milyar 134 milyon TL oldu.

Kaynak: Türkiye Sigorta Birliği

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikİşgücü İstatistikleri, Nisan 2017
Sonraki İçerikMemur Emeklisine Aile Yardımı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz