Ana Sayfa Ekonomi Siber Pazartesi’de 6.59 Milyar Dolar Harcandı

    Siber Pazartesi’de 6.59 Milyar Dolar Harcandı

    1207
    0

    Siber Pazartesi Gününde İnternet alışverişinde 6.59 Milyar Dolar harcandı ve böylece Adobe Analytics’in verilerine göre şimdiye kadarki en büyük alışveriş günü oldu. 2 milyar dolarlık alışveriş telefonlar aracılığıyla yapılarak rekor kırıldı.

    NRF’ye göre 65 milyon kadar müşteri aynı zamanda gerçek bir mağazadan da alışveriş yaparak sadece mağazadan alışveriş yapanlara oranla yüzde 17 daha fazla harcadı.

    Satıcılar potansiyel müşterileri kaçırmamak için önlemlerini aldılar. Örneğin, Target siparişlerini 1,400 mağazadan doğrudan müşterilerine gönderdiler.

    Kaynak:https://www.usatoday.com/story/money/2017/11/28/black-friday-cyber-week-sales-lead-low-stocks-some-hot-items/899075001/

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikTicaret Unvanı Kullanan Tacirler İş Yerini Ne Kadar Sürede Tescil Ettirmek Zorundadır?
    Sonraki İçerikKurumlar Vergisi Genel Tebliğinde (Seri No: 1) Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Seri No: 13) Resmi Gazete’de Yayımlandı

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz