Ana Sayfa Çalışma Hayatı Sgk teşviki aldığımız personellerimiz için ücretsiz izin desteğinden faydalanabilir miyiz?

Sgk teşviki aldığımız personellerimiz için ücretsiz izin desteğinden faydalanabilir miyiz?

513
0

Çalışanımız için 27103 sayılı teşvikten faydalanıyoruz. Bu kişi için 2 ay veya üç ay ücretsiz izin desteğinden faydalansak destek bittikten sonra teşvik kaldığı yerden devam eder mi?

Bakanlığın açıklaması verilen destek ve KÇÖ uygulamaları teşvikleri bozmayacaktır.

Şahıs firması kuracak olan kişi 4a sigortalı olarak çalışmaktadır ve adına K.Ç.Ö başvurusu yapılmıştır. Sormak isteğim bu durumda kişi 4a olarak devam edebilir mi?

Kişinin 4/a’lılığı kesintiye uğradığı için 4b’li sigortalılığı aktif olur.


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikBasın İlân Kurumu Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı.
Sonraki İçerikKar Payı ve Kar Payı Avansının Dağıtımına İlişkin Tebliğ Yayınlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz