Ana Sayfa SGK SGK teşvik sisteminde hata varsa ne yapmalıyız?

    SGK teşvik sisteminde hata varsa ne yapmalıyız?

    SGK Teşvik uygulaması

    588
    0

    SGK işveren sisteminde sigorta teşvik tanımlanmasında ortalama sigortalı sayısı belirtiliyor ve personel sayımız sistemde belirtilen ortalama sigortalı sayısından düşük olsa bile tanımlama yapmamıza izin veriyor. Bu durumda mevcut sigortalı sayımız SGK işveren sisteminde belirtilen ortalama sigortalı sayısından az bile olsa teşvikten faydalanabilir miyiz? Çünkü sistem buna izin veriyor. Yoksa ortalama sigortalı sayımızı kendimiz mi dikkate alıp tanımlama yapmalıyız?

    SGK işveren sisteminde bahsettiğiniz şekilde teşvik sorgulama hata veriyor ise durumu bağlı bulunduğunuz sgm ile iletişime geçerek çözmeniz gerekmektedir.


    Kaynak: ismmmo,GİB
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikKaravan kiralama hizmetlerinde KDV tevkifatı var mıdır?
    Sonraki İçerikSGK teşvik sisteminde hata varsa ne yapmalıyız?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz