Ana Sayfa Muhasebe SGK meslek kodlarına göre ücretler nasıl belirlenecektir?

SGK meslek kodlarına göre ücretler nasıl belirlenecektir?

2286
0

SSK KURUMU temmuz ayı itibarı ile meslek kodu uygulaması yapmış olup bizde gerekli düzeltmeleri yaptık. Fakat Avukat doktor mühendis gibi çalışanları brüt ücreti hakkında odalarının en düşük tarifesi mi baz alınacak veya SSK bir meslek kodu brüt ücret listesi mi yayınlayacaktır?

Meslek Odalarının yasaları gereği açıklamış oldukları ücretler baz alınacaktır.


Kaynak: İSMMMO Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikŞahıs bilanço usulüne tabi kişiler aktifine kayıtlı iş yerini satarken Gelir vergisi ve KDV muafiyeti uygulanır mı?
Sonraki İçerikKaynak Kullanımını Destekleme Fonunun Mükellefleri Kimlerdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz