Ana Sayfa SGK SGK e-tebligat sistemine nasıl kaydolabiliriz?

    SGK e-tebligat sistemine nasıl kaydolabiliriz?

    528
    0

    SGK e-tebligat 31.01.2022 uzatıldı. İlk defa 01 Ekim 2021 tarihi ve sonrasında tescil edilen işyerlerinin en geç tescil tarihini takip eden ay başından başlamak üzere 3 ay içerisinde sisteme kaydolmaları gerekmektedir. Bu bakımdan, söz konusu işverenler en geç 3.1.2022 (1.1.2022 tarihi hafta sonuna denk geldiğinden) tarihine kadar elektronik tebligat adresi almak zorundadırlar?

    SGK elektronik tebligat sistemine girişi zorunlu olan ve tescilli işyeri dosyası olan işverenlerin; ? 01 Ekim 2021 tarihinden itibaren başlamak üzere en geç 3 ay içinde, en geç 31 Aralık 2021 tarihine kadar sisteme kaydolmaları gerekmektedir. 

    İlk defa 01 Ekim 2021 tarihi ve sonrasında tescil edilen işyerlerinin en geç tescil tarihini takip eden ay başından başlamak üzere 3 ay içerisinde sisteme kaydolmaları gerekmektedir. 

    Başvurular elektronik ortamda alınacak olup Sosyal Güvenlik Kurumu’nda elden herhangi bir başvuru alınmayacaktır. 

    E-devlet sisteminde sgk-elektronik tebligat başvuru formunu doldurarak tebligat sistemine kayıt yapılmaktadır. 

    E-devlet > Sgk e-tebligat > Yeni Başvuru aşamalarını takip etmeniz gerekmektedir; 

    E-devlet e tebligat Sgk başvuru ekranına giriş yapınız E-devlet SGK tebligat başvurusu ekranı.  Uygulamaya girdikten sonra YENİ BAŞVURU tıklayınız.

    Açılan ekranda BAŞVUR diyerek SGK e-tebligat giriş işleminizi tamamlamış olacaksınız.


    SGK e-TEBLİGAT için başvuru süresi 31 Ocak 2022 Tarihine Uzatıldı
    SGK e-tebligat başvurusu nasıl yapılır?
    Apartman ve site yönetimleri SGK e-tebligat uygulamasına başvuru yapmalı mıdır?
    SGK e-tebligat sistemine başvurular başladı mı?
    SGK elektronik tebligat sistemine hangi adres üzerinden başvuru yapılacaktır?

     

     


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikVERBİS’e kimler kaydolmalıdır?
    Sonraki İçerikSerbest meslek ve işletme defterleri 7326 sayılı kanunda kapsamında akitleri için yeniden değerleme yapabilir mi?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz