Ana Sayfa Vergi Sanal Ofis kiralarında da 31.12.2020’ye kadar KDV %8 mi uygulanacak?

    Sanal Ofis kiralarında da 31.12.2020’ye kadar KDV %8 mi uygulanacak?

    Sanal Ofis Hizmetlerinde uygulanacak KDV oranı nedir? 

    1340
    0

    Çiçekçiler tüm çiçek çeşitlerinde KDV’yi %8 mi uygulayacak?

    31.07.2020 tarihli değişiklikle çiçekçilerin sattığı gül, yasemin gibi demet çiçeklerinde KDV oranı %8’e düştü mü? Bahçe ve bitki bakım, onarım hizmetinde KDV oranı ne oldu?

    Uygulanacak KDV oranı %8’dir. “Süs bitkileri ile çiçek teslimleri ” bu tanıma göre; Çiçek çeşitlerinin tamamı için %8 uygulanır. Bahçe ve bitki bakım, onarım hizmetinde KDV oranı %18 olarak uygulanır.

    Sanal Ofis Hizmetlerinde KDV %8 uygulanacak mı? 

    Sanal Ofis Hizmeti vermekte olan bir şirket her ay firmalara ofis kullanım hizmet bedeli %8 KDV’li olarak kesmekteydi. Bu kanun Sanal Ofis Kiralama hizmeti veren firmalarını da kapsamakta mıdır?

    Kira faturalarında %8 oranında KDV hesaplanacaktır.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikArabuluculuk Kararlarında İş Akdinin Fesih Tarihi Ne Olmalıdır?
    Sonraki İçerikÖdenmeyen geçici vergiye gecikme zammı uygulanır mı?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz