Ana Sayfa Muhasebe Sahte ve muhteviyatı itibariyle yanıltıcı belge olduğundan şüphelendiğimiz faturaları nasıl sorgulayabilirim?

Sahte ve muhteviyatı itibariyle yanıltıcı belge olduğundan şüphelendiğimiz faturaları nasıl sorgulayabilirim?

1503
0

Sahte ve muhteviyatı itibariyle yanıltıcı belge olduğundan şüphelendiğimiz faturaları nasıl sorgulayabilirim? Smmm olarak müteselsil sorumlu tutulduğumuz bu konuda yeterli imkâna sahip miyiz? Türmob uzerinden gecen senelerde böyle bir sorgulama var diye biliyordum ancak ulaşamadım.
(14.12.2018 13:30)

Sahte ve muhteviyatı itibariyle yanıltıcı belge sorgulanacak bir alan mevcut değil şüphelendiğiniz fatura için VD den bilgi alabilirsiniz.

 


Kaynak:ISMMMO
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebe News veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Sahte veya yanıltıcı faturalar ile ilgili Mali Müşavirin müteselsil sorumluluğu nedir?

 

Gelir İdaresi Başkanlığı Sahte E-postalar ve İnternet Siteleri Konusunda Uyarıyor !

 

Kapandıktan Sonra Fatura Düzenlenmesi, Faturanın Sahte Olduğu Sonucunu Doğurur mu?

 

Basit Usul Mükelleflerinden Sahte Veya Yanıltıcı Belge Düzenleyenler Hakkında Ne Gibi İşlem Yapılmaktadır?

 

 

Önceki İçerik2018 İŞKUR istihdam sonuçları
Sonraki İçerik16 Şubat 2019 Tarihli ve 30688 Sayılı Resmi Gazete

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz