Ana Sayfa Haberler Sabiha Gökçen dış hat trafiği arttı

Sabiha Gökçen dış hat trafiği arttı

720
0

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın dış hat yolcu trafiği, 2019 yılının ilk ayında yüzde 15 artış gösterdi.

Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su Ersel Göral, havalimanının aylık dergisi olan Terminal Dergisi’nin şubat sayısına açıklamalarda bulundu:

”2019 yılına büyük ivme ile girdik. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda geçtiğimiz Ocak ayında dış hat trafiğimiz yüzde 15 arttı. Yılın hemen başında gerçekleşen bu artış yıl sonu hedefi olan toplam 35,5 milyon yolcu hedefimizin üzerine çıkabileceğimizin göstergesidir.”

Göral ayrıca, yakın zamanda elektronik pasaport sisteminin uygulamaya konacağını belirtti.

 

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikKamu Harcama Birimlerine Düzenlenecek Faturaların E-Fatura Olarak Düzenlenebilmesi Hakkında Bilgilendirme
Sonraki İçerikDünyanın en güzel ülkeleri açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz