Ana Sayfa İstatistik Rusya’da işsizlik oranı %4,6’ya yükseldi

Rusya’da işsizlik oranı %4,6’ya yükseldi

727
0

Rusya’da işsizlik oranı %4,6’ya yükseldi

Trade Economics’in yayınladığı verilere göre, Rusya’da işsizlik oranı bir önceki aya ait %4,5’lik orandan piyasa beklentileri doğrultusunda Ekim 2019’da %4,6’ya yükseldi. Nisan ayından bu yana en yüksek işsizlik oranıydı. İşsiz insanların sayısı ise bir önceki aya göre 3,37 milyondan 110 bin artışla 3,48 milyona yükseldi.

Bir önceki yıla göre işsizlik 3,61 milyondan 130 bin azaldı. Bu arada, kayıtlı işsizlik oranı Eylülde hesaplanan 0,666 milyondan daha düşük, ancak geçen yıl hesaplanan 0,631 milyonun üzerinde, 0,645 milyon olarak gerçekleşti.

Rusya’da işsizlik oranı, 1992’den 2019’a kadar %7,44 olarak gerçekleşmiş, 1999’da %14,10 oranı ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmış ve 2019 Ağustos’ta %4,30 ile en düşük rekor seviyesine ulaşmıştır.


Kaynak: Trade Economics / Link: https://tradingeconomics.com/russia/unemployment-rate
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikMükellef ve vergi sorumlusu kimdir?
Sonraki İçerikOrganize sanayi bölgelerinde KİRAYA VERİLEN gayrimenkuller için emlak vergisi ödenir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz