Ana Sayfa Dünya Rusya Federasyonu’nda 2020 Yılı GSYİH Gerçekleşmeleri Revize Edildi

    Rusya Federasyonu’nda 2020 Yılı GSYİH Gerçekleşmeleri Revize Edildi

    614
    0

    COVID-19 pandemisinin menfi ekonomik etkilerinin yüksek seviyede hissedildiği 2020 yılında -%3,1 olarak açıklanan reel büyüme oranı, Rusya Federal İstatistik Servisinin açıkladığı yeni verilere göre -%3 olarak revize edilmiştir.

    Reel büyümeye ilişkin olarak sanayi üretiminde %0,4, tarımsal üretimde %0,2 ve gayrimenkul sektöründe ise %1,4 oranındaki düzeltmelerin, 2020 yılı genel büyüme performansını müspet bir şekilde etkilediği görülmektedir.


    Kaynak: T.C. Ticaret Bakanlığı
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikOnline Eğitim: Hedef Pazar Araştırması 13 Nisan 2021
    Sonraki İçerik3 boyutlu yazılımla hava kirliliğine neden olan noktalar anlık tespit edilebilecek

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz