Ana Sayfa Dünya Romanya’da toptan satış cirosu %5,6 arttı

Romanya’da toptan satış cirosu %5,6 arttı

579
0

Romanya’da toptan satış cirosu %5,6 arttı

Romanya Ulusal İstatistik Enstitüsü’nün yayınladığı verilere göre, Romanya’da, önceki yılın aynı ayına göre, nominal olarak toptan satış cirosu (motorlu taşıtlar ve motosikletlerle yapılan ticaret hariç) hem brüt seri olarak %5,1, hem de iş günü sayısı ve mevsimsellikten arındırılmış seri olarak %5,6 oranında arttı.

1.I-30.XI.2018 dönemine göre, 1.I-30.XI.2019 döneminde nominal olarak toptan satış cirosu (motorlu taşıtlar ve motosikletlerle yapılan ticaret hariç), her ikisi de brüt seri olarak %5,5 ve iş günü sayısı ve mevsimsellikten arındırılmış seri olarak %6,2 oranında arttı.


Kaynak: Romanya Ulusal İstatistik Enstitüsü / Link: http://www.insse.ro/cms/sites/default/files/com_presa/com_pdf/comert_ridicata11e19.pdf
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikTeşvikli olarak işe girişi yapılan personel işten çıkıp tekrar aynı iş yerinde işe başlarsa teşvik hakkı devam eder mi?
Sonraki İçerikPersonelin kalması kiralanan evin kiraları sigorta primine tabi midir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz