Ana Sayfa Şirketler Renault Satışlarında Patlama!

Renault Satışlarında Patlama!

1636
0

RENAULT SATIŞLARINDA PATLAMA
Fransa merkezli Renault 2016 yılında satış rekoru kırdı.

Renault satışları %38 arttırarak, pazar payını her bölgede özellikle Avrupa’da yeni modeller sayesinde satışlarını arttırmayı başardı.

Renault Finans Direktörü, Clotilde Delbos bazı bölgelerde satışlarının önemli derecede düşük olmasına rağmen satışlarını arttırdıklarını, bu durumun aslında Renault satışlarını daha da arttırmak için iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

Şirket aynı zamanda Rusya ve Brezilya pazarı konusunda gerçekçi davranarak gelecek yıl da satışlarının bu ülkelerde “sabit” kalacağını öngörüyor.

Kaynak: Euronews

Tarih: 3 Mart 2017

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikİndirimli Orana Tabi Teslim ve Hizmetlerde KDV İadesi Kolaylaştı!
Sonraki İçerikUzlaşmaya Giderken Yanınızda Hangi Evrakları Götürmeniz Gerekiyor Biliyor Musunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz