Ana Sayfa Çalışma Hayatı Raporlu öğretmenin aynı okul içinde başka bir SGK dosyasına nakli yapılabilir mi?

    Raporlu öğretmenin aynı okul içinde başka bir SGK dosyasına nakli yapılabilir mi?

    236
    0

    Okulumuzda bir öğretmenimiz liseden ilkokula nakil olacak lise ve ilkokulun sigortada dosyaları ayrı ancak öğretmenimiz 11 eylüle kadar raporlu, raporlu iken nakil yapmamda bir sorun yaşar mıyım?

    Raporu onaylayıp istirahatli bildiriminde bulunmanız gerekmektedir. Merkezden rapor onaylı olursa İşçinin nakledilmesi raporu için engel teşkil etmeyecektir. Eğer merkez şube nakli ise yok ayrı dosyalar farlı sicil ise yapılamaz.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerik7326 Sayılı kanunlardan yararlananlar verilmeyen Ba-Bs formları için ceza ödeyecek mi?
    Sonraki İçerikE-Defter mahkemeye nasıl ibraz edilir?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz