Ana Sayfa Haberler Putin’den Türk Akımı açıklaması

Putin’den Türk Akımı açıklaması

831
0

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Sırbistan ziyareti öncesi ülkenin gazetelerine verdiği röportajda Türk Akım projesine değindi.

Putin, ‘’Türk Akımı’nın inşası ile ilgili süreç planlandığı gibi gidiyor. Bu doğalgaz boru hattının 2019 sonuna kadar çalışmasını planlıyoruz.” sözlerini kullandı.

Putin ayrıca, doğalgaz şirketi Gasprom’un boru hattının uzatılması konusunda farklı seçenekleri değerlendirdiğini belirtti.

Bu seçeneklerden biri Bulgaristan – Sırbistan – Macaristan üzerinden Avusturya’daki dağıtım merkezine bağlanmak..

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


 

Önceki İçerikMicrosoft’tan gelen hizmet faturasında KDV eklenen tutar KDV2 ile beyan edilir mi?
Sonraki İçerikYeni alınan işçi için gelir vergisi teşviki var mıdır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz