Ana Sayfa Haberler PTT ‘’Tüketici Kredisi’’ Hizmete Sunuldu

PTT ‘’Tüketici Kredisi’’ Hizmete Sunuldu

767
0
PTT ‘’Tüketici Kredisi’’ Hizmete Sunuldu

Daha önce yalnızca Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) kurum çalışanları ve emeklilerinin yararlanabildiği ‘’PTT Tüketici Kredisi’’ hizmetinden artık tüm müşteriler yararlanabilecek.

PTT’den yapılan açıklamada Aktifbank ile imzalanan protokol çerçevesinde 2018 sonu itibariyle başlanan ‘’Tüketici Kredisi’’ teknik altyapı çalışmaları sonucu uygulamanın, tüm müşterilerin hizmetine sunulduğu belirtildi.

PTT, 2010 yılından beri ‘’PTT Kredi Platformu’’ ile anlaşmalı olduğu 5 bankaya kredi aracılık hizmeti veriyor. İlk olarak PTT çalışanları ve emeklileri için başlatılan uygulamadan artık tüm müşteriler yararlanabilecek.

Söz konusu kredi uygulamasına başvuru için müşterilerin nüfus cüzdanları yeterli olacak. Bankanın onaylaması halinde müşteriden gelir durumunu belgelendirmesi istenecek ve kredi aynı gün içerisinde verilebilecek.

 


Kaynak: PTT
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


 

Önceki İçerikFaizsiz Finans Muhasebe Standartları Taslak Metinleri Kamuoyu Görüşüne Açılmıştır
Sonraki İçerikBir ortağı bilanço usulüne tabi olan adi ortaklık mükellefi defter beyan sistemine başvuru yapacak mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz