Ana Sayfa Muhasebe PTT E-tebligat adresi LTD. ŞTİ’ler için zorunlu mudur?

PTT E-tebligat adresi LTD. ŞTİ’ler için zorunlu mudur?

1284
0

PTT E-tebligat adresi almakla ilgili olarak, LTD Şirketler de zorunlu mudur? Bizim zaten TNBKEP adresimiz mevcuttur ve Vergi Dairesine de tebligat adresimiz bildirilmiştir. Bu yeni çıkan PTT E-tebligat adresi sadece PTT tebligatları için midir? Alınmazsa ne gibi olumsuz sonuçlar doğurur?

(09.01.2019 10:26)

Kanun gereği sermaye şirketlerinin tamamı almak zorundadır. Bu düzenleme ile elektronik tebligat adresi olarak bu alınacak adres kullanılacaktır. Başkaca bir elektronik tebligat adresi kullanılmayacağı değerlendirilmektedir.

 

 

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

PTT’den elektronik tebligat adresi alma zorunluğu ne zaman başlıyor?

 

Elektronik Tebligat Yönetmeliğine istinaden PTT’ye yalnızca tüzel kişiler mi başvuru yapabilir?

KEP adresi alanlar ayrıca E-tebligat başvurusu yapacak mı?

 

Elektronik Tebligat Uygulaması 1 Ocak 2019’da başlıyor

 

Adi ortaklık 7201 kanun gereği tebligat adresi almak zorunda mıdır?

 

Elektronik Tebligat Yönetmeliği – 6 Aralık 2018

 

 

Önceki İçerikSaraybosnalı Şair
Sonraki İçerikDünya Bankası endişeli

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz