Ana Sayfa Mevzuat PSA Toyota ortaklığında yeni dönem

PSA Toyota ortaklığında yeni dönem

1036
0

Toyota Motor Corporation (TMC) ve PSA Grubu, Avrupa pazarındaki her iki taraf için de faydalı ve başarılı olan uzun vadeli ortaklıklarının bir sonraki aşamasını açıkladı.

Yapılan anlaşmaya göre, PSA, 2019 yılının sonundan itibaren Toyota Motor Europe NV/SA (TME) için Avrupa pazarında Toyota markası altında satmak üzere tedarik ettiği ticari araçların ürün gamını arttıracak.

PSA  da bu kapsamda TME’ye İspanya’daki Vigo fabrikasında üreterek bir C-Van tedarik edecek.

2002 yılında PSA ve TMC tarafından oluşturulan TPCA ortak girişiminde, her bir ortağın hisse oranının yeniden gözden geçirmesine izin veren bir madde içeriyor.

Tesis, Toyota’nın halen Avrupa’da faaliyet gösteren yedi diğer fabrikasına katılarak TME’nin bir yan kuruluşu haline gelecek.

Kolin tesisi, iki şirket için mevcut A segmenti modelleri üretmeye sürdürecek. Toyota, gelecekte de Kolin fabrikasında üretime ve istihdama devam edecek.

TMC Genel Başkan Yardımcısı Didier Leroy,  “Anlaşmamız, teknoloji ve geliştirme maliyetlerini paylaşırken her şirketin kendi gücüyle hareket etmesine imkan veriyor. Kolin fabrikasına olan bağlılığımız Toyota’nın otomobilleri sattığı yerde üretme felsefesini ve Avrupa’da uzun vadeli üretim stratejimizi gözler önüne seriyor.” değerlendirmesinde bulundu.


Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebe News veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikKamuya Yararlı Derneklerin Düzenledikleri Seminerlerden Vergi Kesintisi Yapılır Mı?
Sonraki İçerikİstihdam endeksi, 2018 yılı III. çeyreğinde bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %2,1 azaldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz