Ana Sayfa Dünya Polonya’da inşaat fiyatları %0,2 arttı

Polonya’da inşaat fiyatları %0,2 arttı

697
0

Polonya’da inşaat fiyatları %0,2 arttı

Polonya İstatistik Kurumu’nun yayınladığı verilere göre, Polonya’da önceki aya kıyasla, binaların inşaatında ve inşaat mühendisliğinde (her biri %0,2) fiyatlarda artış kaydedildi. Özel inşaat faaliyetlerindeki fiyatlar da arttı (%0,1).

Aralık 2018’e kıyasla ise, bina inşaatında (% 3,4), inşaat mühendisliğinde (% 2.6) ve özel inşaat faaliyetlerinde (% 2,3) fiyat artışları dikkat çekti.


Kaynak: Polonya İstatistik Kurumu / Link: file:///C:/Users/tercume/Desktop/price_indices_of_construction_and_assembly_production_in_december_2019.pdf
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerik2. El araç alımı ve satımı yapan şirketler %1 KDV ile aldığı binek aracı satarken faturada KDV oranını ne uygulayacaktır?
Sonraki İçerikYıl içerisinde bulunduğu ilden başka bir ile nakil olan şirketler yasal defterlerini kullanmaya devam edebilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz