Ana Sayfa Ekonomi Petrol Fiyatı Yükselecek mi?

    Petrol Fiyatı Yükselecek mi?

    1359
    0

    PETROL FİYATI YÜKSELECEK Mİ?
    OPEC ham petrol fiyatlarını arttırabilmek için, petrol üretimini kısma kararı aldı. 

    OPEC Cuma günü petrol üretimini % 92 oranında azalttığını açıklaması üzerine petrol fiyatlarını % 2’lik oranda yükseltti.

    Organizasyona üye 11 ülke Ocak ayından beri fiyatları yükseltebilmek için daha az petrol üretimi yapacakları konusunda anlaşmaya varmıştı.

    Rusya ve Kazakistan dâhil OPEC üyesi olmayan diğer 11 ülke ise petrol üretimini kısma konusunda verdikleri sözü tutarak hedeflerinin yarısına ulaşmayı başardılar.

    Kaynak: Euronews

    Tarih: 5 Mart 2017

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerik2017 – Ocak Ayı Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi
    Sonraki İçerikMars Araştırması İçin 1,4 Milyon Euro Kaynak!

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz