Ana Sayfa Muhasebe Malzemeli işçilik hizmeti veren bir firma almış olduğu malzemeleri hesap planında hangi...

Malzemeli işçilik hizmeti veren bir firma almış olduğu malzemeleri hesap planında hangi hesapta takip etmelidir?

Parkeyi dışarıdan alan ve işçiliğini katarak parke döşeme işi yapan bir firma tekdüzen hesap planında aldığı parkeleri ve yaptığı işçilikleri hangi hesapta takip etmelidir?

1157
0

Parkeyi dışarıdan alan ve işçiliğini katarak parke döşeme işi yapan bir firma tekdüzen hesap planında aldığı parkeleri ve yaptığı işçilikleri hangi hesapta takip etmelidir?

Alınan malzemeler 150 hesapta takip edilir. Kullanıldıkça 740 hesaba aktarılır. İşçilik giderleri de 740 hesap da takip edilir

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


 

Önceki İçerikKDV mükellefleri tarafından geçmiş vergilendirme dönemlerine ilişkin olarak düzeltme beyannamesi nasıl düzenlenmelidir?
Sonraki İçerikGerçek kişiler ortağı olduğu şirketlere borç vermesi durumunda verilen borç transfer fiyatlandırması kapsamında değerlendirilmeli midir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz