Ana Sayfa Haberler ÖTV ve KDV indirimleri 3 ay uzatıldı!

ÖTV ve KDV indirimleri 3 ay uzatıldı!

909
0

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından 31 Aralık 2018’e kadar devam edeceği açıklanan ÖTV ve KDV indirimleri için uzatma kararı alındı.

Bu karar ile birlikte indirimler 3 ay daha uygulanacak.

İndirim düzenlemesi kapsamında klima, buzdolapları, dondurucular, çamaşır makinesi, çamaşır kurutma makinesi, elektrikli süpürgeler, ev işlerinde kullanılan gıda öğütücüleri ve karıştırıcıların ÖTV’si sıfırlanmıştı.

Ayrıca mobilyalar için KDV oranı yüzde 8’e indirildi.

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikGayrimenkul sermaye iradı (Kira Geliri) nedir?
Sonraki İçerikVirtual Nature 360° – 5K Nature Meditation for Daydream, Oculus, Gear VR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz