Ana Sayfa Duyurular Online Seminer: “Tayvan Ülke Günü & Ticaret ve Yatırım Fırsatları” 26 Kasım...

Online Seminer: “Tayvan Ülke Günü & Ticaret ve Yatırım Fırsatları” 26 Kasım 2020

566
0

​TAYVAN ÜLKE GÜNÜ & TİCARET VE
YATIRIM FIRSATLARI SEMİNERİ – İSO

26 Kasım 2020, Perşembe (Online Etkinlik)

Tayvan, kısa bir sürede hızlı ve şaşırtıcı bir büyüme ile günümüzde dünyanın önemli ekonomilerinden biri olmayı başarmış bir ülkedir. Öyle ki, son 30 yıllık büyüme hızı ortalama %8 civarındadır. Toplam ihracatı, ithalatından daha fazla olan Tayvan, 2019 yılı verilerine göre, yaklaşık 615 milyar dolarlık ticaret hacmi ile G20 seviyesinin hemen altında yer almaktadır. Uzak Asya’nın büyük ekonomilerinden Tayvan ile ikili ticari ilişkilerimiz önemli bir seviyede ve endüstrilerimiz birbirini tamamlayıcı niteliktedir.

Bu kapsamda, Uzak Asya’nın önemli bir inovasyon adası konumundaki Tayvan pazarı hakkında firmalarımızı bilgilendirmek üzere, 26 Kasım 2020 Perşembe Günü 14:30 – 16:00 saatleri arasında, Zoom uygulaması üzerinden “Tayvan Ülke Günü & Ticaret ve Yatırım Fırsatları konulu bir seminer düzenlenecektir.

Seminerde üyelerimize, Tayvan’ın ekonomik durumu, dış ticareti, pazar yapısı, yatırım ve iş fırsatları, iş kültüründe dikkat edilmesi gereken konular ve Türk firmalarının bu ülkedeki deneyimleri aktarılacaktır.

Etkinliğin detaylarını öğrenmek ve kayıt yaptırmak için lütfen tıklayınızZoom linkleri etkinlikten 1 gün önce kayıt esnasında kullanılan e-posta adreslerine gönderilecektir.

Bilgilerinize sunarız.


Kaynak: İSO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikMali müşavirler müteahhitlik belgesi alabilir mi?
Sonraki İçerikMirasçının işe devam etmesi durumunda yapacağı işlemler nelerdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz