Ana Sayfa Duyurular Online Seminer: COVİD-19 Aşıları, PCR Testi ve İşyerlerinde Güncel İdari Uygulamalar 17...

Online Seminer: COVİD-19 Aşıları, PCR Testi ve İşyerlerinde Güncel İdari Uygulamalar 17 Eylül 2021

354
0

COVİD-19 AŞILARI, PCR TESTİ VE İŞYERLERİNDE GÜNCEL İDARİ UYGULAMALAR SEMİNERİ

17 Eylül 2021, Cuma
10:00-12:00
Online (Zoom)

İstanbul Sanayi Odası olarak üye firmalarımızın iş sağlığı ve güvenliği açısından risk oluşturmayacak şekilde faaliyet göstermelerine yönelik çalışmalar, sağlıklı çalışma ortamlarının oluşturulması ve bu konuda geliştirilecek önlem ve standartlar her zaman kritik önceliğimiz olmuştur.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çalışma Genel Müdürlüğü tarafından 02.09.2021 tarihinde “İşyerlerinde COVİD­19 Tedbirleri” konulu talimat yayınlanmıştır.

Çalışma Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan talimatın kapsamı ve bu kapsamda işyerlerinde yapılması gereken çalışmaların anlatılacağı seminerimiz online ortamda Zoom platformunda yapılacaktır. Zoom linki etkinlikten önce mail adresinize gönderilecektir.

Program:

10:00-10:15   Açılış

– İstanbul Sanayi Odası
Murat ÇALIŞIR – İstanbul Sanayi Odası İSG Koordinatörü

10:15-10:35   Covid-19 Aşılarının Etkinliği ve Aşıların Pandemiye Etkisi

Prof. Dr. Cenk KIRAKLI
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi E.A.H.
Yoğun Bakım Sorumlusu

10:35-10:55   Çalışma Genel Müdürlüğü Tarafından Yayınlanan İşyerlerinde PCR Testi
Talimatının İçeriği ve Kapsamı

Nurcan Önder
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
Çalışma Genel Müdürü

10:55-11:15   İşyerlerinde Yapılacak Bilgilendirmeler, Hazırlanacak Evraklar Ve Diğer İdari Önlemler

Prof. Dr. Erdem özdemir
Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi
İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku A.B.D. Başkanı

11:15-12:00   Soru, Cevap

12:00 Kapanış


Kaynak: İSO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikİTO Başkanı Avdagiç: “Sağlık firmaları, hastanelerin cihaz, malzeme ve ilaç ödeme takviminin normalleşmesini istiyor”
Sonraki İçerikİngiltere’de İnşaat Satın Alma Müdürleri Endeksi Ağustos ayında 56,9 olan piyasa beklentisinin altında 55,2 olarak açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz