Ana Sayfa Duyurular Online Seminer: 7326 Sayılı Yapılandırma Kanunu Hakkında Bilgilendirme Semineri 9 Temmuz 2021

Online Seminer: 7326 Sayılı Yapılandırma Kanunu Hakkında Bilgilendirme Semineri 9 Temmuz 2021

603
0

İTO

Sayın Üyemiz,

Bilindiği üzere, 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanunun 9 Haziran 2021 tarih ve 31506 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmıştır. Odamız tarafından; söz konusu kanunun daha verimli uygulanması ve katılımın sağlanması amacıyla 9 Temmuz 2021 Cuma günü saat 14.00 ile 16.00 saatleri arasında çevrimiçi seminer düzenlenecektir.

Bu itibarla, söz konusu çevrimiçi seminere katılmak için aşağıdaki linkte yer alan başvuru formunu doldurmanızı rica ederiz.

Not: Seminerimiz ücretsiz olup, her katılımcı için ayrı başvuru formu doldurulması gerekmektedir. Kayıt için belirteceğiniz e-posta adresinize hatırlatma maili ve çevrimiçi toplantı platformu Zoom bağlantı linki iletilecektir. Bu çerçevede, başvuru esnasında güncel e-posta adresinizi yazmanızı rica ederiz.

Seminer kayıt formu: https://forms.gle/auaTKZcPg1YK5Sen9 


Kaynak: İTO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikİşsizlik Maaşı Hakkında Kısa Bilgiler
Sonraki İçerikE-tarım platformu ile il içi hayvan alım ve satımları dijital ortamdan yapılabilecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz