Ana Sayfa Duyurular Online Eğitim: Yaratıcı Ürün Geliştirme 29 Temmuz 2021 

Online Eğitim: Yaratıcı Ürün Geliştirme 29 Temmuz 2021 

589
0

İSO

Yaratıcı Ürün Geliştirme Online Eğitimi
29 Temmuz 2021
13:30-16:00

Eğitimimizde katılımcılarımız, yaratıcı ürün geliştirme stratejilerini, yaratıcı ürün geliştirmede kullanılabilecek metodolojileri ve araçları, yenilikçi ürün çözüm örneklerini öğreneceklerdir. Pratik yöntemleri kavrayacak, firmalarına/sektörlerine özel soruları için detaylı sorular sorabilecek ve bunlar için pratiğe/tecrübeye dayalı net yanıtlar alabileceklerdir.

İçerik:
• Şirketler neden yaratıcı ürün geliştirmek zorundalar?
• Sektörlerden yaratıcı ürün örnekleri
• Yaratıcı ürün geliştirmek için yaratıcı düşünmeyi öğrenmek ve deneyimlemek
• Yaratıcı ürün geliştirme stratejileri nelerdir?
• Yaratıcı ürün geliştirmede kullanılabilecek metodolojiler ve araçlar
• Örnek vakalar

Eğitim 29 Temmuz 2021 tarihinde 13:30-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Zoom altyapısı kullanılarak yapılacak eğitimde bir gün öncesinden katılımcılarımıza katılım linki gönderilecektir.

Eğitim günü, başlama saatinden 10 dakika öncesinden linke tıkladığınızda eğitimin yapılacağı sınıfa girmiş olacaksınız.

https://zoom.us/download sitesinden Zoom programını yükleyebilirsiniz.

Eğitim Yeri: Online / Zoom

Ücret ve Kayıt:
Eğitime katılım ücretsizdir.

Eğitmen: Prof. Dr. Ruhi Kaykayoğlu

Prof. Dr. Ruhi Kaykayoğlu, 1956 yılında Konya’da doğdu. Konya Maarif Kolejinde başladığı orta ve lise eğitimini AFS öğrencisi olarak Blue Mound High School Illinois, USA de tamamladı (1974). Lisans ve Lisansüstü derecelerini Boğaziçi Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümünden (1978 ve 1980) aldı. Doktora derecesine yönelik eğitimini Lehigh Üniversitesi (ABD) Makine Mühendisliği Bölümünde tamamladı (1984). İstanbul Teknik Üniversitesi, Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesine Yrd. Doçent olarak atandı (1985). 1987 yılında aynı fakültede Doçent oldu. Profesörlük unvanını İstanbul Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünde aldı (1993). Akademik kariyerinin yanı sıra; İTÜ Uzay Bilimleri ve Teknolojisi Bölümü Başkan Yardımcılığı, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Müdür Teknik Yardımcılığı, İstanbul İstanbul Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı yaptı. Japonya, Hokkaido Üniversitesinde Misafir öğretim üyesi olarak araştırmalar yaptı (1995). Birçok ulusal şirketin bilim, teknoloji ve insan kaynakları ve eğitim danışmanlığını da yapan Prof. Dr. C. Ruhi Kaykayoğlu’nun İngilizce, Japonca ve Türkçe hazırlanmış 130’u aşkın makale, bildiri, kitaba katkı ve araştırma raporu yayınlanmıştır.

Kaynak: İSO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikNakdi ücretsiz izin desteği alan bir personeli işveren işçi çıkarma yasağı bittikten sonra işten çıkartırsa yapılan yardımlar geri alınır mı?
Sonraki İçerikAvukatlar kendileri yasal beyannamelerini gönderebilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz