Ana Sayfa Duyurular Online Eğitim: Finansal Okur Yazarlık 07 Mayıs 2021

Online Eğitim: Finansal Okur Yazarlık 07 Mayıs 2021

459
0

Finansal Okur – Yazarlık Online Eğitimi

07 Mayıs 2021
13:30-16:30

Eğitimde finansal tabloların nasıl yorumlanacağı, finansal işlemlerin analizi, para politikaları, sermaye piyasası araçları ve yatırımın temel noktaları hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

Eğitimimizde yöneticilerin ve katılımcıların finansal yetkinliklerinin geliştirilmesi, finansal yapıyı daha iyi anlamaları amaçlanmaktadır.

Eğitim İçeriği
• Finansal okur ve yazarlık bileşenleri,
• Makro ekonomi temel bilgilerin yorumlanması
• Para politikaları ve Merkez Bankası
• Başlıca yatırım ve finansman araçları
• Sermaye piyasası araçları
• Faiz, para ve ekonomi
• Paranın zaman değeri
• Kredi ve mevduat faizi nasıl hesaplanır?
• Krediler hakkında bilinmesi gerekenler

Eğitim saat 07 Mayıs 2021 tarihinde 13:30-16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Zoom altyapısı kullanılarak yapılacak eğitimde eğitim sabahı katılımcılarımıza katılım linki gönderilecektir.

Eğitim günü, başlama saatinden 10 dakika öncesinden linke tıkladığınızda eğitimin yapılacağı sınıfa girmiş olacaksınız.

https://zoom.us/download sitesinden Zoom programını yükleyebilirsiniz.

Eğitmen: Ferda Besli

Kurumsal Finansman, proje finansmanı, kredi ve banka ilişki yönetimi, stratejik pazarlama konularında 30 seneden fazla deneyime sahip olan Besli, BESFİN’in kurucusu ve CEO’sudur. İş hayatına 1987 yılında Akbank T.A.Ş’ de başladı. Bankacılıkta Teftiş Kurulu ve Şube Müdürü, ardından Kurumsal Bankacılıktan Sorumlu Departman Müdürü, Ticari ve KOBİ Bankacılığı’ndan Sorumlu Başkan görevlerinde bulunmuştur. Besli, 2006 – 2011 yılları arasında Akbank’ta Ticari Bankacılık, KOBİ, Proje Finansmanı ve Nakit Yönetimi Bölümlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmış ve 2011 yılında emekli olmuş ve aynı yıl BESFİN’i kurmuştur. Türkiye Sermaye Piyasaları Kurulu Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzey 3 Lisansı ve Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Derecelendirme Lisanslarına sahiptir. İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü Mezunu olan Besli Akbank’ta görev yaptığı süre boyunca dünyanın önde gelen finans kuruluşu Deutsche Bank’ta staj yapmış, satış ve pazarlama konularında çok sayıda yurtiçi ve yurtdışı eğitimlere katılmıştır. Son olarak London Business School’da “Müşteri Odaklı Pazarlama Stratejisi” eğitimine katılmıştır. Avrupa Politika Araştırmaları Merkezi (CEPS) ve Akdeniz Avrupa Enstitüsü (IEMED) tarafından ortaklaşa kurulan üst düzey bir çalışma grubunun üyesi olan Besli, küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin (KOBİ’ler) bölgedeki finansmana erişimini artırmak için pratik yolların incelendiği Barselona ve Brüksel’deki toplantılara aktif olarak katılmıştır. Türkiye’de TUSİAD (Türk Sanayicileri ve İş Adamları Derneği) Amerika’da WFS (Dünya Futuristler Derneği), İngiltere’de İngiliz düşünce kuruluşu Chatham House ve çeşitli sosyal kuruluşlarda üye olarak çalışmıştır.

Kaynak: İSO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikMeslek Mensuplarının Sokağa Çıkma Kısıtlamalarından Muafiyeti ve İzin-Görev Belgesi Hakkında Bilgilendirme
Sonraki İçerike-Ticaret ile teknoloji TOBB’da buluştu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz