Ana Sayfa Duyurular Online Eğitim: Dijital Çağda Müşteri Sadakati 25 Haziran 2021

Online Eğitim: Dijital Çağda Müşteri Sadakati 25 Haziran 2021

405
0
Dijital Çağda Müşteri Sadakati Online Eğitim
25 Haziran 2021
14:00-16:00

Siber mekanlar ve dijital dünya davranış stilleri ve markaya bakış şekli ile farklılıklar göstermektedir. Eğitimde markaların en önemli yapı taşlarından biri olan müşteri sadakatinin güçlendirilmesi, web ve müşteri takibi, sosyal etkileşimler için sosyal medya çoklu kanal müşteri deneyimi hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

İçerik:
Müşteri sadakatine giderken uğranması şart duraklar
Dijitalde müşteri memnuniyeti KPI’ları
CLV, Customer Churn
Ürünler, servisler, servisleştirmeler
Call Center’lar ve değerlendirmeler
Call Center değerlendirmeleri
Uygulamalar, web ve müşteri takibi
Sosyal etkileşimler için sosyal medya
Omni-channel (çoklu kanal) müşteri deneyimi
Sadakat programları
Oyunlar ve oyunlaştırma
Marka elçilikleri

Eğitim saat 25 Haziran 2021 tarihinde 14:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Zoom altyapısı kullanılarak yapılacak eğitimde bir gün öncesinden katılımcılarımıza katılım linki gönderilecektir.

Seminer günü, başlama saatinden 10 dakika öncesinden linke tıkladığınızda eğitimin yapılacağı sınıfa girmiş olacaksınız.

https://zoom.us/download sitesinden Zoom programını yükleyebilirsiniz.

Ücret ve Kayıt:
Eğitime katılım ücretsizdir.

Eğitmen: Atıf Ünaldı
Atıf Ünaldı, yaklaşık otuz yıldır kitap, bilgisayar programı ve köşe yazarlığı yapmaktadır.  Medya kurumlarında, internet şirketlerinde yöneticilik yapmış, son on yıldır, internet teknolojileri konusunda danışmanlık vermektedir. onlineitibaryonetimi.com adresinin sahibi ve 2010 yılından beri online itibar yönetimi konusunda kişi ve kurumlara çalışmalar yapıyor. Şu ana kadar genişletilmiş ikinci baskıları yapılmış dört kitap ve birçok köşe yazısı yazmış, Bloomberg Businessweek’de her hafta köşe yazıları yazmaktadır.


Kaynak: İSO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikAvrupa Birliği’ne yapılan Deri ve Deri Ürünleri İhracat, 2021 yılı Ocak-Mayıs döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre %11 arttı
Sonraki İçerikİstifa fesih yasağı kapsamında mıdır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz