Ana Sayfa Haberler Ölçü aletleri bulunduranların dikkatine: ceza gelebilir!

Ölçü aletleri bulunduranların dikkatine: ceza gelebilir!

1026
0

Samsun Valiliği, ölçü aletlerinin periyodik muayene ve damgalama işlemlerini yaptırmayanlara idari para cezası kesileceğini açıkladı.

Açıklamaya göre damgalı ölçü ve tartı aleti bulunduranlar, 28 Şubat 2019 mesai bitimine kadar periyodik muayene müracaat beyannamesini vermekle yükümlüler.

Yükümlülüğü yerine getirmeyen kişiler için 2 bin 600 TL idari para cezası uygulanacak.

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikGelir/Kurumlar Vergisi İade Taleplerinin “İadem Nerede?” Ekranlarından Takip Edilebilmesine İlişkin Duyuru
Sonraki İçerikGeçici vergi beyanname verme süresi 18 Şubat 2019 gün sonuna kadar uzatılmıştır!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz