Ana Sayfa Haberler Notre Dame için 1 milyon Euro bağış

Notre Dame için 1 milyon Euro bağış

880
0
Notre Dame için 1 milyon Euro bağış

Pazartesi alevler altında kalan Fransa’nın önemli tarihi yapılarından Notre Dame Katedrali için yalnızca iki günde 1 milyar Euro bağış toplandı.

Onarımının 10 ila 20 yılı bulması beklenen yapı için toplanan bağışların büyük çoğunluğu dünyaca ünlü Fransız şirketler tarafından yapıldı.

Fransız kozmetik markası L’Oreal 200 milyon Euro, akaryakıt şirketi Total 100 milyon Euro, moda markası Louis Vuitton 200 milyon Euro bağışta bulundu.

Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo’nun açıklamasına göre Paris belediyesi katedral için 50 milyon bağışta bulunacak.

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikKurumlar Vergisinde Emisyon Primi Kazancı İstisnası Nedir?
Sonraki İçerikLisanslı Depo İşletmelerine Tevdi Edilen Ürünleri Temsilen Oluşturulan Ürün Senetlerinin Satış İşleminden 01.01.2024 Tarihine Kadar Sigorta Prim Kesintisi Yapılmayacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz