Ana Sayfa Çalışma Hayatı Normalleşme kapsamında çalışmaya başlayan firmalar tekrar kısa çalışma ödeneğine veya nakdi ücret...

    Normalleşme kapsamında çalışmaya başlayan firmalar tekrar kısa çalışma ödeneğine veya nakdi ücret desteğine başvuru yapabilir mi?

    413
    0
    Firmamız nisan, mayıs, haziran dönemi için nakit ücret desteği müracaatı yapmıştır. Temmuz, ağustos, eylül, ekim, kasım ve aralık aylarında normal çalışmıştır. Ocak ayı için nakit ücret desteği alabilir miyiz?

    17.04.2020 öncesi işe girmiş ve halen çalışması devam eden işçileri için NÜD başvurusunda bulunabilirsiniz.


    Mayıs ve haziran ayında KÇÖ’ye başvurup ödenek alan firma sonra normal çalışmaya geçti. Şimdi ise Ocak ve uzatmaları halinde de diğer aylardan nakdi ücret desteğinden faydalanabilir mi?

    Faydalanabilir.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikNormalleşme kapsamında çalışmaya başlayan firmalar tekrar kısa çalışma ödeneğine veya nakdi ücret desteğine başvuru yapabilir mi?
    Sonraki İçerikGeçtiğimiz eğitim yılında 12 patent, 8 faydalı model, 109 tasarım ve 59 marka olmak üzere toplamda 188 tescil alındı

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz