Ana Sayfa Haberler Nisan ayında kurulan kooperatiflerin sayısı % 2,13 artış oldu

Nisan ayında kurulan kooperatiflerin sayısı % 2,13 artış oldu

650
0
Nisan ayında kurulan kooperatiflerin sayısı % 2,13 artış oldu

Bir önceki aya göre kurulan şirket sayısı % 5,16 kurulan gerçek kişi ticari işletme sayısı % 2,19 oranında azalırken kurulan kooperatif sayısı % 2,13 oranında arttı. ​

Bir önceki aya göre kapanan şirket sayısında %13,44 oranında artış olup kapanan kooperatif sayısında % 5,66 kapanan gerçek kişi ticari işletme sayısında % 22,58 azalış oldu.

2019 yılı Nisan ayında, 2018 yılı Nisan ayına göre kurulan şirket sayısı % 20,85 kurulan kooperatif sayısı % 10,28 kurulan gerçek kişi ticari işletme sayısı % 53,07 oranında azaldı.

2019 yılının ilk dört ayında 2018 yılının aynı dönemine göre kapanan şirket sayısında % 5,41 kapanan kooperatif sayısında % 14,44 oranında azalış olup, kapanan gerçek kişi ticari işletme sayısında % 13,15 oranında artış gözlendi.

 

 


Kaynak: TOBB
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikUlusal bayram ve genel tatil günlerinde çalışılması halinde işçinin ücreti nasıl ödenir?
Sonraki İçerikHavacılık hizmetlerinde çalıştırılan işçilerin İş Kanunu bakımından durumu nedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz