Ana Sayfa Haberler Netflix’ten Apple’a ret

Netflix’ten Apple’a ret

791
0

Film-dizi yapımcılığı ve dağıtımı şirketi Netflix, Apple TV’nin yeni hizmetinde yer almayacağını açıkladı.

Apple TV’nin önümüzdeki hafta piyasaya çıkması planlanan yeni hizmeti ile hem platformun orijinal içerikleri hem de HBO, CBS, Lion’s Gate gibi diğer kanalların içeriklerine yer verilecek.

Konuyla ilgili olarak Netflix CEO’su Reed Hastings, şu sözleri sarf etti:
‘’Müşterilerimizin bizim içeriklerimizi kendi platformumuzda izlemelerini tercih ediyoruz. Bu nedenle Apple TV’nin hizmetlerinde yer almama kararını aldık.’’

Ayrıca Hastings, Apple TV’nin harika içeriklere sahip olacağından emin olduklarını ekledi.

 

 

 

 


Kaynak: Reuters
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikDünyanın en pahalı şehirleri – 2019
Sonraki İçerikŞirket ortağı için yurt dışındaki sigorta şirketine ödenen sigorta primleri gider yazılır mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz