Ana Sayfa Haberler NASA yatılı gönüllü arıyor!

NASA yatılı gönüllü arıyor!

664
0

Amerikan Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), uzun mesafe uzay yolculuklarında yapay yerçekiminin olası faydalarını deneme amacıyla 100 adet gönüllü arıyor.

Almanya’da gerçekleştirilecek araştırmada 24 gönüllüden iki ay boyunca yatar pozisyonda olmaları istenecek. Gönüllülerin bacaklarının baş seviyelerinden yukarıda kalacak şekilde uzanmaları sağlanacak ve böylece yavaşlayan kan akışı sebebiyle oluşan kas kaybı incelenecek.

Köln şehrinde gerçekleştirilecek araştırma için 12’si erkek 12’si kadın olmak üzere 24 gönüllü alınacak. Gönüllülerin 24-55 yaş aralığında olmaları, sağlıklı olmaları ve Almanca bilmeleri gerekiyor.

Araştırma bitiminde gönüllülerin her birine 16 bin Euro (yaklaşık 100 bin TL) ödeme yapılacak.

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikEkonomik güven endeksi 81,9 oldu – Mart 2019
Sonraki İçerikGelir Vergisi Mükelleflerinin Berat Dosyalarını 1 Nisan 2019 Tarihine Kadar Göndermeleri Gerekiyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz