Ana Sayfa Çalışma Hayatı Nakdi ücret desteğinden hangi tarihe kadar yararlanabiliriz?

    Nakdi ücret desteğinden hangi tarihe kadar yararlanabiliriz?

    691
    0

    Temmuz ve ağustos aylarında nakdi ücret desteği alanlar eylül ve Ekim aylarında bu destekten faydalanabilir mi?

    Nakdi ücret desteğinden eylül ve ekim aylarında faydalanabilirsiniz.

    18.9.2020’de istifa ederek işten ayırılan bir personel, 26.9.2020’de başka bir iş yerine işe başlarsa 17.11.2020’ye kadar uzatılan nüd den yararlanabilir mi?

    Yeni işe giriş yaptığı işyerinde NÜD’den yararlanamaz çünkü 17.04.2020 tarih öncesi çalıştığı işyerinde sözleşmesinin olması gerekmektedir.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikGeri kazanım beyannamesinden ödediğimiz vergiyi gider olarak kayıtlara alabilir miyiz?
    Sonraki İçerikLimited şirketlerde sermaye artışlarında artırılacak sermaye tutarı 25 ve katları olacak şekilde mi belirlenmelidir?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz