Ana Sayfa Çalışma Hayatı Nakdi ücret desteği girişinde personellerin IBAN numaralarının sisteme girilmesi zorunlu mudur?

    Nakdi ücret desteği girişinde personellerin IBAN numaralarının sisteme girilmesi zorunlu mudur?

    Yeni işe girenler NÜD alabilir mi

    424
    0

    İşveren sisteminden pandemi ücretsiz izin girişi yaparken ıban numarası olmayanlar için boş geçmek ve PTT’den almalarını istiyoruz. Fakat sistem kabul etmiyor. Boş bırakınca ilerlemiyor. Ne yapabiliriz?

    İŞKUR NÜD alabilmek için İBAN gerekli şartlar arasında yer almaktadır. İBAN hatalı olması halinde PTT’ den tahsilat mümkündür.

    Nakdi ücretsiz izin desteğinden son yararlanma süresi şu an için 30 Haziran 2021 midir? 

    Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında 17 Nisan 2020 tarihinde başlatılan Nakdi Ücret Desteği,17 Mayıs 2021 tarihinden itibaren 30 Haziran 2021 tarihine daha uzatıldı.

    2020 Ekim ayında kurulan işyerimizin ilk sigortalı çalışanı 01.12.2020 tarihinde işe girdi. İşten çıkarma yasağı olduğu için işten çıkaramıyoruz. Bizde Mayıs ve haziran ayında ücretsiz izin göstermek istiyoruz. Bu personel için Nakit Ücret Desteği alabilir miyiz?

    17.04.2020 Sonrasi işe giren işçiler NÜD kapsamında destek alamamaktadırlar.


    Kaynak: ismmmo
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikNakdi ücret desteğinden Ekim ayında işe giren personeller faydalanabilir mi?
    Sonraki İçerikİkale sözleşmesi ile personel çıkışı fesih yasağı kapsamında mıdır?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz