Ana Sayfa Muhasebe Müşterinin Sözleşme Şartlarına Uymaması gerekçe/gerekçeleri nedeniyle fesih edilmiştir uyarısı alınan durumlarda SMMM...

    Müşterinin Sözleşme Şartlarına Uymaması gerekçe/gerekçeleri nedeniyle fesih edilmiştir uyarısı alınan durumlarda SMMM sözleşmesi yapılabilir mi?

    138
    0

    Yeni bir mükellef için e birlik sisteminden sözleşme yapmak istediğimde ”Müşterinin Sözleşme Şartlarına Uymaması gerekçe/gerekçeleri nedeniyle fesih edilmiştir.” şeklinde bir uyarı alıyorum bu şekilde sözleşme yapabilir miyim?

    Müşterinin önceki meslek mensubu ile yaptığı sözleşme şartlarına neden uymadığını önceki meslek mensubuna sorunuz. İkna olursanız sözleşme yaparsınız.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikTek pay sahibi ve aynı zamanda müdür olan kişinin şirkete yeni bir ortak girdiğinde müdürlük durumu etkilenir mi?
    Sonraki İçerikİşletme defterine tabi olan mükellef aynı firma bünyesinde başka bir faaliyet de gösterebilir mi?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz