Ana Sayfa Duyurular Müsilajdan etkilenen küçük balıkçı tekneleri için destekleme ödemesi yapılacak

Müsilajdan etkilenen küçük balıkçı tekneleri için destekleme ödemesi yapılacak

325
0

Son zamanlarda Marmara denizinde meydana gelen deniz salyası’ndan (müsilaj) dolayı birçok balıkçımız zarar gördü. Bu kapsamda Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli’nin talimatlarıyla müsilajdan etkilenen küçük balıkçı tekneleri için destekleme ödemesi yapılacak.

Bakan Pakdemirli konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Marmara Denizindeki müsilajdan etkilenen küçük balıkçı tekneleri için; teknelerin büyüklüğüne göre 1000 TL ile 1450 TL arasındaki destek miktarını iki katına çıkarıyoruz dedi.

Bakan Pakdemirli; 1000 TL destek alan balıkçılarımız 2000 TL; 1450 TL destek alan balıkçılarımız da 2900 TL destekleme ödemesi alacak dedi.


Kaynak: T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikVergi Affı Tebliği Yayınlandı 7326 Yasa Tebliği. 14 Haziran 2021
Sonraki İçerikİSO Türkiye İmalat Sektörü İhracat İklimi Endeksi Mayısta 58,4’e yükselerek Türk imalat sanayi ihracatçılarının talep koşullarında belirgin bir iyileşmeye işaret etti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz