Ana Sayfa Muhasebe Muhtasar ve Prim beyannamesi uygulaması 2019–Temmuz ayında uygulamaya girerse Haziran ayına ait...

Muhtasar ve Prim beyannamesi uygulaması 2019–Temmuz ayında uygulamaya girerse Haziran ayına ait bildirgelerini bildirimi nasıl olacaktır?

1088
0
Muhtasar ve Prim beyannamesi uygulaması 2019–Temmuz ayında uygulamaya girerse Haziran ayına ait bildirgelerini bildirimi nasıl olacaktır?

01.07.2019 tarihinden itibaren başlayacak olan birleştirilen muhtasar ve prim hizmet beyannamesi uygulaması haziran ayına ait işlemleri Temmuzda beyan ettiğimiz için Haziran ayını kapsamakta mıdır? Yani Haziran’ı birleştirerek mi beyan edeceğiz yoksa Temmuz bordrolarını mı birleştirerek ağustos ayı içerisinde mi uygulamaya başlayacağız?

Eğer bir uzama olmaz ise 2019-Temmuz ayı bildirgesinde bu düzenleme uygulanacaktır.

 

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesini Elektronik Ortamda Mevcut E- Beyanname Şifresinden Ayrı Olarak Alınacak İlave Bir Şifre İle Gönderebilmesine İlişkin Sirküler Taslağı Hazırlandı

Muhtasar Ve Prim Hizmet Beyannamesi Sistemine Geçiş 01/07/2019 Tarihine Ertelenmiştir.

 

Önceki İçerik3 çalışanı olan firmamız ne zaman BES sistemine geçecektir?
Sonraki İçerik4734 Sayılı Kamu İhale Kanununa Göre İhale Edilen Mal Alımlarında Uygulanacak Fiyat Farkına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar (Karar Sayısı: 1242)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz