Ana Sayfa Haberler Moody’s’den Euro Bölgesi açıklaması

Moody’s’den Euro Bölgesi açıklaması

931
0

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, Euro Bölgesi’nde görülen ekonomik durgunluğun önümüzdeki iki senelik dönemde şirketler üzerinde finansal baskı yaratmasının beklenmediğini belirtti.

Yapılan açıklamada ayrıca Euro Bölgesi’nde büyümenin 2019’da yüzde 1,8’e, 2020’de ise yüzde 1,6’ya gerilemesinin beklendiği ifade edildi.

Moody’s’in Kurumsal Finansman Grubu Kıdemli Yetkilisi Richard Morawetz, “Birçok Avrupalı şirket gelecek iki sene içerisinde ekonomik yavaşlamayı kısmen kolay bir şekilde yönetebilir. Fakat beklenenden daha sert bir ekonomik yavaşlama olursa şirketlerin finansman politikalarında, varlık satışlarında, sermaye harcamalarında ve kar paylarında değişim görebiliriz.” sözlerini kullandı.

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikResmi daire ile sözleşme yaptık. Damga vergisinden kim sorumludur?
Sonraki İçerik2019 Yılı Beyannamelerinin İmzalattırılması Zorunluluğuna İlişkin Tutarlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz