Ana Sayfa Haberler Microsoft Avrupa’daki ilk mağazasını açmaya hazırlanıyor

Microsoft Avrupa’daki ilk mağazasını açmaya hazırlanıyor

844
0
Microsoft Avrupa’daki ilk mağazasını açmaya hazırlanıyor

Microsoft Avrupa’daki ilk mağazasını Londra’da açacağını duyurdu.

Perşembe günü Oxford Street’te açılacak mağazada şirketin laptop ve bilgisayarlarının yanında oyun sistemleri ve yeni teknoloji ürünlerinin de yer alacağı bildirildi.

Microsoft’un Birleşik Krallık temsilcisi Cindy Rose konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, yeni mağazada 150 kişinin istihdam edileceğini belirtti.

Ayrıca Rose, Microsoft’un Brexit ile ilgili olarak herhangi bir endişesinin olmadığını vurguladı.

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


 

Önceki İçerikİhracat faturaları kim tarafından nasıl reddedilecek, tek pencere sisteminden mi?
Sonraki İçerikİhracat için e-Fatura kesildikten sonra vergi iadesi vade kapanışına istinaden geldiği için entegrasyon nasıl olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz