Ana Sayfa Muhasebe Mayıs ayında 3 aylık muhtasar beyannamemizi aylık olarak vermek için başvurduğumuzda Nisan...

Mayıs ayında 3 aylık muhtasar beyannamemizi aylık olarak vermek için başvurduğumuzda Nisan ayının muhtasar beyannamesini nasıl bildireceğiz?

745
0
Mayıs ayında 3 aylık muhtasar beyannamemizi aylık olarak vermek için başvurduğumuzda Nisan ayının muhtasar beyannamesini nasıl bildireceğiz?

Poliklinik merkezinde (Ltd) %50 hisseli 4b kapsamındaki mesul müdür görevi devam ederken başka bir merkezde 4a’lı olarak çalışıp prim gösterebilir mi?

 6331 sayılı kanun 33 md gereğince ortağı bulunmadığı başkaca işyerinde kişinin fiili 4a çalışması var ise 4a sigortalısı olarak bildirilebilir.

 

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Üç Aylık Verilen Muhtasar Beyannamelerinin Aylık Olarak Verilmesi

3 aylık Muhtasar Beyannamede çalışan sayısına üç ayın toplamını mı yazacağız?

Muhtasar ve SGK bildirgelerini firmalar kendileri bildirim yapabilecek mi?

 


Önceki İçerikDanışmanlık faaliyeti yapan kişinin müşterisine hediye ettiği bilgisayarları gider olarak yazabilir mi?
Sonraki İçerikBelediyelerin düzenlemiş olduğu tahsilat makbuzundaki KDV indirim konusu yapılabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz