Ana Sayfa Muhasebe Mali müşavirler ve avukatlar gekap beyannamesi kapsamında işlemi olmasa bile beyanname vermeli...

    Mali müşavirler ve avukatlar gekap beyannamesi kapsamında işlemi olmasa bile beyanname vermeli midir?

    gekap, beyanname, bildirim, koli, teslim, imalat, ambalaj, kargo, boş, beyanname, toptan, perakende, ithalat, depozito, palet, serbest meslek erbabı gekap beyanı verecek mi, karton kutu ve ambalajlarda gekap ne zaman başladı,

    650
    0

    Restoran paket servislerinde kâğıt poşet kullandığından 2019 poşet beyannamesi vermedik.

    2020 yılı için kâğıt poşetleri ambalaj olarak GEKAP beyanname vermeyi gerekir doğru mudur?

    2019 yılında karton kutu ve ambalaj kapsam dışındaydı .2020 başında yükümlülük başladı.

    2020 için gekap beyanı verilmesi gerekmektedir. 

    Serbest meslek erbabı avukatlar ve muhasebe bürosu olarak gekap beyannamesi gekap konusuna giren bir işlemi olmasa bile boş beyanname verme zorunluluğumuz var mı?

    Serbest meslek erbabı avukatlar ve muhasebe büroları gekap beyannamesi gekap konusuna giren olmasa bile boş beyanname vermezler.


    Kaynak: İsmmmo
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews.com veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikMobilya ve tekstil işi yapan bir firma gekap beyannamesi vermeli midir?
    Sonraki İçerikBedelli Askerliğe zam geldi. 5.8.2020

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz