Ana Sayfa Muhasebe Mali müşavirler müşterileri ile yapmış oldukları aracılık sözleşmesini işletmenin faaliyetini sonlandırması durumunda...

    Mali müşavirler müşterileri ile yapmış oldukları aracılık sözleşmesini işletmenin faaliyetini sonlandırması durumunda kaç gün içerisinde iptal etmelidir?

    544
    0

    Mükellefimiz 15.09.2020 tarihinde vergi dairesinden kapanışını yaptırdı. Aracılık sorumluluk sözleşmesini bu tarihe göre mi iptal etmek gereklidir?

    Kapanış tarihinden itibaren 15 GÜN içinde fesih işlemi yapmanız gerekir.

    Mali Müşavir olarak KVKK kapsamında müşterilerle sözleşme imzalaması gerekiyor mu?

    Türmob e- birlik sözleşmesi ekinde bu sözleşme zaten var. Müşteriye sistemin ürettiği sözleşmeyi imzalatmanız gerekir.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikHazine arazilerinin topraksız çiftçiye kiraya verilmesine dair Resmi Gazete’de tebliğ yayınlandı. 16 Eylül 2020
    Sonraki İçerik2019 yılında en yüksek net kar imalat sektöründe; en çok net zarar eğitim sektöründe oldu 

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz