Ana Sayfa Vergi Madeni yağ ticareti yapan mükellefler gekap beyannamesi bildiriminde bulunmalı mıdır?

Madeni yağ ticareti yapan mükellefler gekap beyannamesi bildiriminde bulunmalı mıdır?

Madeni yağ ticareti yapan mükellefler gekap beyannamesi bildiriminde bulunmalı mıdır?

575
0

Markası bize ait olan bir ürün özelliği gereği iki defa ambalajlanıyor bunun için ikisi içinde beyannamenin konusuna girer mi? Demlik poşet çaylar bu beyannamenin konusuna girer mi?

Tek ambalaj için gekap uygulanır. Demlik poşet çay gekap konusuna girmez.

Üretici konumdaki bir firmadan madeni yağ alan firmamız hiçbir değişiklik yapmadan aldığı tenekelerle ticari mal olarak bu madeni yağları satmaktadır. Gekap beyannamesi verecek miyiz?

Madeni yağ ticareti yapan mükellefler Gekap beyannamesi vermez.

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikEuro Bölgesinde ve AB’de Haziran 2020’de enflasyon yükseldi
Sonraki İçerikTicari krediler %23 artarak 2.632 milyar TL oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz