Ana Sayfa Logo Muhasebe Logo GO 3 Muhasebe Programı

Logo GO 3 Muhasebe Programı

1057
0

Logo GO3 Muhasebe Programı

Logo GO 3 Muhasebe Programı, farklı sektörlerden KOBİ’lerin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak, iş süreçlerinin doğru bilgi ile tek bir kaynaktan yönetilmesini ve maliyetlerini düşürmelerini sağlayan yeni nesil bir Muhasebe ve Finans yazılımdır. Kişiselleştirilebilir, hızlı, sade ve pratik arayüzlü yepyeni bir platform olan Logo GO 3 Muhasebe Programı; dağıtım, hizmet, inşaat, eğitim, tekstil, medya, sağlık ve daha bir çok sektörden işletmenin ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayarak iş süreçlerini hızlandırır. Logo GO 3 ile finans, muhasebe, sipariş, satın alma, tedarik zinciri yönetimi işlemleri eksiksiz gerçekleştirilebilirsiniz.

Kullanımı son derece kolaydır.

Logo Go 3

Muhasebe Programında yer alan modüller

Stok

Fatura

Talep takibi

Cari Hesap

Kasa

Banka

Çek ve Senet

Muhasebe

Muhasebeleştirme

Sabit Kıymet (Amortisman)

Satınalma Satış Tanımları

Logo Go 3

Siz sadece Logo Go 3 Muhasebe programı ile ticari modülden tüm alım satım işleminizi yapın, ilgili diğer tüm modüllere otomatik kayıt işlemini Logo Go 3 yapsın. Hesaplarınızı elle veya excel ile yapma zahmetinden kurtulun. Siz sadece işinizi büyütmeye odaklanın. İşinizi büyütmek, alacağınız doğru kararlara bağlıdır. Logo Go 3 Muhasebe Programı’nın sunacağı raporlar sizi doğru kararlara ulaştıracaktır.

Siz sadece işinizi büyütmeye odaklanın

Her Sektöre Uygun Muhasebe Programı Logo GO 3

Logo GO 3 Muhasebe Programı, KOBİ’ler için özel olarak geliştirilmiş sektör-bağımsız yapısıyla; dağıtımdan inşaat, eğitimden tekstile, medyadan sağlığa kadar pek çok farklı sektörden işletmenin ihtiyaçlarını eksiksiz karşılıyor.

Çok Yönlü İşlevsellik

Finans, Muhasebe, Satış, Satın Alma, Stok Yönetimi, Raporlama gibi birçok işlem, Logo GO 3 Muhasebe programı çatısı altında, tek noktadan, rahatlıkla yapılabiliyor. Böylece zaman ve maliyet tasarrufu sağlanıyor.

Güncel Yasal Mevzuata Uyum

Yasal mevzuata tam uyumlu olan Logo GO 3’ün güncel yapısı sayesinde tüm kayıtlar güvenle yönetilebiliyor. Ayrıca her ay başında paylaşılması gereken Ba-Bs formları elektronik ortamda hazırlanıyor; e-Beyanname özelliği ile de vergilendirme dönemlerinde işlemler hızlı bir şekilde tamamlanıyor.

SIK SORULAN SORULAR

Logo GO 3 Muhasebe Programını ürününü en fazla kaç kullanıcı ile kullanabilirim?

Logo GO 3 ürününü kullanıcı arttırımı modülleri ile en fazla 16 kullanıcıya kadar kullanabilirsiniz.

Logo GO3 Muhasebe programı hangi veritabanı üzerinde çalışmaktadır?

MS SQL Server veritabınını desteklemektedir.

Logo GO 3 Muhasebe programında en fazla kaç firma takibi yapılabilir?

En fazla 25 firmanızın takibini yapabilirsiniz.

Logo GO 3 ile Yaptığım işlemler ile ilgili dokumanlarımı dijital ortamda saklayabilir miyim?

Logo GO 3 ürününde standard olarak sunulan kets dokuman yönetimi özelliği ile her bir fiş türü için bir dokumanı ilgili işlem ile ilişkilendirebilirsiniz.

Logo GO 3 içerisinden sık kullandığım diğer uygulamalara hızlı birşekilde erişim sağlayabilir miyim?

Logo GO 3 ürününde sık kullanılan Excel, Word, Powerpoint gibi Windows programlarının yanı sıra herhangi bir dış bağlantının kısayolu da masaüstüne eklenebilmektedir. Tüm uygulamalara program içerisinden hızla ulaşabilirsiniz.

Stok ve müşteri tanımlarım Excel’de kayıtlı, Excelden Logo GO 3 içerisine veri aktarımı yapabilir miyim?

Sistem işletmeni, Araçlar seçeneği içerisinden “Excelden veri aktarımı” seçimi ile aktarım yapabilirsiniz.

Logo GO 3 Muhasebe Programında Stok kartlarım için barkod takibi yapabilir miyim?

logo go 3 muhasebe programında Stok kartlarına sınırsız sayıda barkod tanımlayabilirsiniz.

Logo GO 3 Muhasebe Programında Banka kredilerini ve teminatlarımı nasıl takip edebilirim?

Logo GO 3 ile Türk lirası ve işlem dövizli kredi girişi, kredi takibi ve teminat girişi takibi yapılabilmektedir. Banka Kredi Takip sistemi ile işletmelerin bankalardan aldığı ticari kredilerin özelliklerine göre ayrı ayrı tanımlanmasını, bu kredilerin geri ödemelerinin  takip edilmesini ve raporlanması sağlayabilirsiniz.

Logo GO 3 Muhasebe ProgramındaBanka ekstrelerimi nasıl kayıt edebilirim?

e-Logo tarafından geliştirilen e-Ekstre ürünü ile MT940 formatındaki banka hesap hareketlerini Logo GO3 ürününe hızlı ve kolay birşekilde aktarıp muhasebeleştirilmesini sağlayabilirsiniz.

Logo GO 3 ileDövizli işlemlerimi nasıl takip edebilirim, kur farkı hesaplaması yapabilir miyim?

Logo GO 3 ürününde işlem dövizi özelliği ile ürün genelindeki tüm fişlerde istenilen döviz türü üzerinden işlemleri kayıt edebilir ve kur farkı hesaplaması yapabilirsiniz.

Logo GO 3 Muhasebe Programı ileSabit Kıymet (Demirbaş) takibi yapabilir miyim?

Demirbaşların satınalma, amortisman hesaplama, personele  zimmetleme, elden çıkarma ve raporlama gibi süreçlerini Logo GO3 Sabit Kıymet modülü ile takip edebilirsiniz.

Müşterilerim için tanımladığım risk limitlerine ulaşıldığında artık satış yapılmasını istemiyorum, bu kontrolü nasıl yapabilirim?

Logo GO 3 ürününde Risk Takibi yaparak limit aşımı yapıldığında satış işlemlerini sipariş alım aşamasından itibaren durdurulmasını sağlayabilirsiniz.

Logo GO 3 Muhasebe Programı ileKampanya düzenleyerek promosyonlu/indirimli satış yapabilir miyim?

Logo GO 3 çözümünün Kampanya özelliği ile sipariş, irsaliye, fatura geneli ya da ürün bazında ayrı ayrı kampanyalar düzenleyerek  promosyonlu, puan ve  indirimli satış işlemlerini yapabilirsiniz.

Logo GO 3 Muhasebe Programı ileSatıcılarımın ve plasiyerlerimin takibini yapabilir miyim?

Satıcı ve plasiyerlerinizi,Logo GO 3 ürününde Ana Kayıtlar / Tanımlar menüsü altında yer alan Satıcılar seçeneği ile tanımlayarak takibini sağlayabilirsiniz.

Logo GO 3 Muhasebe Programı ileAy sonlarında müşterilerim ile yapacağım mutabakat işlemlerini kayıt altına nasıl alabilirim?

Logo GO 3 ürününde mail üzerinden müşterilerinize mutabakat mektuplarını gönderebilirsiniz. Eğer yapılan mutabakat işlemlerini entegratör üzerinden kayıt altına almak isterseniz E-Logo tarafından geliştirilen E-Mutabakat ürünü ile entegreli kullanabilirsiniz.

Logo GO 3 ile Beyannamelerimi nasıl hazırlayabilirim?

Muhasebe modülü altında yer alan e-Beyanname özelliği ile firmalarımız için önem arzeden beyannamelerin oluşturulması ve paketlenerek https://ebeyanname.gib.gov.tr/index.html adresine otomatik gönderiminin yapılabilmesi sağlanmıştır. Özellikle Form Ba-Bs , KDV1, KDV2 ve Muhtasar /  MUHSGK gibi öncelikli beyannameler  verilme dönemine göre ilgili hesapların tanımlanmasının ardından hızlıca alınarak beyana hazır şekilde kullanıma sunulmaktadır.

Bu beyannamelerin dışında Kurumlar , Kurumlar(Geçici), Gelir Vergisi,Gelir Vergisi(Geçici) beyannamelerinin de sistemden oluşturularak hazırlanmasını sağlayabilirsiniz.

e-İrsaliye, e-Fatura, e-Arşiv, e-Defter gibi e-Çözümlere de ihtiyacım var. Logo GO 3 ile Kullanabilir miyim?

Gelir İdaresi Başkanlığının yayınladığı mevzuat ve tebliğlere uyumlu e-çözümleri Logo GO3 ürünü ile birlikte kullanabilirsiniz.

e-ihracat işlemlerini Logo GO 3 ürünü ile takip edebilir miyim?

Gümrük ve Ticaret Bakanlığının yayınladığı mevzuata uygun olarak e-İhracat işlemlerini Logo GO3 ürününde e-İhracat modülü kapsamında yapabilirsiniz.

KISA TANITIM VİDEOLARI

1.Cari hesap silme ve Kullanım dışı bırakma işlemi nasıl yapılır?

2.Logoda Yetkilendirme Nasıl Yapılır?

3.Logoda BA-BS Formu Nasıl Alınır?

LOGO GO3  – TÜM VİDEOLAR İÇİN tıklayın…

SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

Önceki İçerikEuro Bölgesinde konut fiyatları 2020’nin ikinci çeyreğinde %5,0 arttı
Sonraki İçerikLogo Tiger 3 ERP Programı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz