11.7 C
İstanbul
Cumartesi, 24 Şubat 2024 6:32

Logo GO 3 Muhasebe Programı, farklı sektörlerden KOBİ’lerin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak, iş süreçlerinin doğru bilgi ile tek bir kaynaktan yönetilmesini ve maliyetlerini düşürmelerini sağlayan yeni nesil bir Muhasebe ve Finans yazılımdır. Kişiselleştirilebilir, hızlı, sade ve pratik arayüzlü yepyeni bir platform olan Logo GO 3 Muhasebe Programı; dağıtım, hizmet, inşaat, eğitim, tekstil, medya, sağlık ve daha bir çok sektörden işletmenin ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayarak iş süreçlerini hızlandırır. Logo GO 3 ile finans, muhasebe, sipariş, satın alma, tedarik zinciri yönetimi işlemleri eksiksiz gerçekleştirilebilirsiniz.

Kullanımı son derece kolaydır.

Siz sadece Logo Go 3 Muhasebe programı ile ticari modülden tüm alım satım işleminizi yapın, ilgili diğer tüm modüllere otomatik kayıt işlemini Logo Go 3 yapsın. Hesaplarınızı elle veya excel ile yapma zahmetinden kurtulun. Siz sadece işinizi büyütmeye odaklanın. İşinizi büyütmek, alacağınız doğru kararlara bağlıdır. Logo Go 3 Muhasebe Programı’nın sunacağı raporlar sizi doğru kararlara ulaştıracaktır.

Her Sektöre Uygun Muhasebe Programı Logo GO 3

Logo GO 3 Muhasebe Programı, KOBİ’ler için özel olarak geliştirilmiş sektör-bağımsız yapısıyla; dağıtımdan inşaat, eğitimden tekstile, medyadan sağlığa kadar pek çok farklı sektörden işletmenin ihtiyaçlarını eksiksiz karşılıyor.

Logo GO 3; e-Fatura, e-Defter ve e-Arşiv gibi e-Devlet uygulamalarıyla tam entegre şekilde çalışıyor. Bu sayede Logo GO 3 üzerinde yapılan işlemler doğrudan e-Devlet uygulamalarına aktarılabiliyor.

Esnek Platform

Her işletmenin kendine özgü ihtiyaçları olabilir. Logo GO 3, Logo İş Ortaklarının geliştirdiği uygulamalar (app) ve widget’larla zenginleştirilebiliyor. Böylece tam da ihtiyaç duyulan özelliklere sahip bir fonksiyon kümesi oluşturulabiliyor.

Sezgisel ve kolay kullanım baz alınarak yeni nesil teknolojilerle geliştirilen Logo GO 3’ün göz yormayan, estetik masaüstü tasarımı, kişiselleştirilebilme özelliği ile istediğiniz tüm bilgilere kolay ve hızlı bir şekilde erişmenizi sağlıyor. Logo GO 3’ün kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kolay ve hızlı veri girişi yapılabiliyor, rapor ve uygulamalara kolayca erişilebiliyor.

Güncel Yasal Mevzuata Uyum

Yasal mevzuata tam uyumlu olan Logo GO 3’ün güncel yapısı sayesinde tüm kayıtlar güvenle yönetilebiliyor. Ayrıca her ay başında paylaşılması gereken Ba-Bs formları elektronik ortamda hazırlanıyor; e-Beyanname özelliği ile de vergilendirme dönemlerinde işlemler hızlı bir şekilde tamamlanıyor.