Ana Sayfa Logo Muhasebe Logo Bordro Plus – Bordro işleme ve takip programı

Logo Bordro Plus – Bordro işleme ve takip programı

1830
0

Logo BORDRO PLUS

Bağımsız olarak kullanılabildiği gibi Logo ürünlerinden Go Plus, GO 3 Tiger 3 ve Tiger 3  Enterprise ürünleri ile entegre çalışabilen Logo Bordro Plus, küçük ve orta ölçekli tüm firmalar için eksiksiz bir bordro işleme ve takip programıdır. Logo Bordro Plus, Sosyal Güvenlik Kurumu’na bağlı çalışanların (4-a) tüm mevzuat ihtiyaçlarını tam olarak karşılar. Tüm işletmelerin ve mevsimlik işçi çalıştıran firmaların sicil ve ücret yönetimi konusundaki gereksinimlerine esnek ve kolay kullanımı ile cevap verir. Bordro işlemlerinin, yasal prosedürlerin ve raporların otomasyonu mevzuat bilgisi gerekliliğini minimize ederek iş gücü tasarrufu sağlar.

Bordro Plus’ın zengin raporlama teknolojisi iş tanımları ve süreçler ile ilgili etkin yönetime olanak tanır. Örneğin; şirketinizde 5. yılını dolduran çalışanlara ödül dağıtacaksanız, 5 yıllık çalışanların raporunu alabilir, kaç adet ödül siparişi vereceğinizi kolaylıkla belirleyebilirsiniz. ya da tüm personel bilgilerine ulaşarak üniversite mezunu çalışanlarınızın tüm şirket çalışanlarına oranını raporlar aracılığıyla kolaylıkla saptayabilirsiniz.

Personel sicil yönetimi ile; etkin personel sicil bilgilerinin takibini yapabilir, Bordro Hesaplama modülü ile detaylı maaş, mesai ve diğer ek ödemeleri kolayca hesaplayabilir, Borç/Avans yönetimi ile; personelin iş avanslarının, maaş avanslarının ve masraflarının takip edilmesinde, borçlarının taksitlendirilip, ödeme planlarını belirleyebilirsiniz. İzin yönetimi ile çalışanlarınızın her türlü izinlerini en doğru şekilde planlanlayabilir ve izleyebilirsiniz. Ayrıca, yine logo bordro plus sayesinde iş akışlarınızı yönetebilir, web üzerinden her yerden bilgilerinize ulaşabilir, tüm verilerinizi raporlayıp analiz edebilirsiniz.

Karışık ücret hesaplamalarındaki en büyük yardımcınız; Logo Bordro Plus

Logo Bordro PLUS
İK ve Bordrolama Programında yer alan modüller

Sicil Yönetimi

Bordro Hesaplama

Borç / Avans Yönetimi

İzin Yönetimi

İş Akış Yönetimi

Ücret Bütçe Simülasyonu (Ek Modül)

Araçlar

Ayarlar

Yönetim Karar Destek

ÖZELLİKLER

Logo BORDRO PLUS ile Güncel mevzuata uyumluluk

Logo Bordro Plus, standart olarak sunulan Sicil Yönetimi modülüyle, sicil kartları ve tüm güncel yasal evrakların oluşturulma ve takibini kolaylıkla yapmayı sağlıyor. Çözümün Dokümantasyon Takibi özelliği, sicille ilişkilendirilmiş dosyalara hızlı erişim sağlarken, oluşturulan Zaman İzli Kayıtlar da tüm sicil ve kanun bilgilerindeki değişikliklere eksiksiz şekilde ulaşmayı ve bu çerçevede geçmişe dönük raporlama yapabilmeyi mümkün kılıyor.

Logo BORDRO PLUS ile Bordroların personele hızlı iletimi

Logo Bordro Plus, personele ait bordro hesaplamaları için gereken her türlü özlük bilgisi ve tahakkuk işlemlerinin Bordro Yönetimi modülüyle zahmetsizce yapılmasını, hesaplama dönemlerinin de ödeme günlerine göre uyarlanabilmesini sağlıyor. Hazırlanan maaş bordroları, tüm çalışanlara şifreli olarak e-postayla gönderilebiliyor ve böylece İK departmanının iş yükünde ve kağıt maliyetlerinde ciddi bir düşüş sağlanıyor.

Logo BORDRO PLUS ile İlgili kurumlarla hızlı iletişim

Sosyal Güvenlik Kurumu mevzuatlarına tam uyumlu çalışan Logo Bordro Plus ile Aylık Prim ve Hizmet Belgesi, İşe Giriş Çıkış Belgesi, e-Bildirge gibi belgeler hazırlanıp sistem içinden SGK’ya aktarılabiliyor.

SIK SORULAN SORULAR

Bordro Plus ana pakete tanımlı kullanıcı ve çalışan sayısı nedir?

Bordro Plus ana pakete 10 kullanıcı ve 100 çalışan tanımlıdır. İlave kullanıcı ve çalışan ihtiyacı için kullanıcı ve çalışan artırımı satın alınması gerekmektedir.

Çalışan ve kullanıcı sayısında sınır var mı?

Çalışan kullanıcı sayısında herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır.

Bordro Plus’ta kaç işyeri tanımlayabilirim?

Bordro Plus’ta istediğiniz kadar işyeri tanımlaması yapabilirsiniz.

Bordro Plus hangi dilleri destekliyor?

Bordro Plus’ta Türkçe ve İngilizce dilleri standarttır. Ek olarak Arapça, Farsça, Rusça ve Azerice dil paketleri de bulunmaktadır.

Yıl içinde geçerli olan asgari ücret, kıdem tavanı gibi bilgiler otomatik olarak güncellenebiliyor mu?

Bordro Plus içerisinde yer alan servisler aracılığı ile güncellemeler otomatik olarak alınmaktadır.

Bordroda olan kazançlar, ek ödemeler ve kesintiler puantaja otomatik olarak getirilebiliyor mu?

Firmanıza özel olarak sınırsız sayıda kazanç, ek ödeme ve kesinti tanımlayabilir, bunların hangilerinin hangi çalışanlara uygulanacağını belirleyebilirsiniz. Bordrolarınıza istediğiniz hesaplama yöntemi ile bu ödemeleri otomatik yansıtabilirsiniz.

Aynı ay içinde birden fazla ödeme yapıyoruz. Bunu Bordro Plus’ta nasıl yapabiliriz?

Bordro dönemleri firmanızın ihtiyacına göre tanımlanabilir. Ara dönem ile aynı bordro dönmemi içinde birden fazla ödeme oluşturabilirsiniz.

Programda hangi teşvikler hesaplanabiliyor?

Arge, Teknokent, 5510 gibi tüm istihdam yasaları ve teşvikler hesaplanabilir.

Yeni bir çalışan işe başladığında yapılması gereken tanımlar ile ilgili yönlendirme bulunuyor mu?

Belirli bir akışa bağlı olan süreçleriniz için tanımlamalar yapabilirsiniz. Veri girişi yapılması gereken kartları sırasıyla sisteme tanımlayabilirsiniz. Bu özellik sayesinde kartlar arasında geçiş yapmanıza gerek kalmadan işlem adımlarınızı kolayca yerine getirebilirsiniz.

Uygulamada yıllık izin ve eksik gün dışında farklı izin tiplerinin takibini yapabilir miyim?

İhtiyacınız olan izin tiplerini tanımlayabilir ve hakkedişlerinin oluşmasını sağlayabilirsiniz. Kullanım süreleri çalışma saatlerine ve firma takvimine göre hesaplatılabilir, izin ile ilgili tüm yasal sürecinizi yönetebilirsiniz.

Zorunlu Bireysel Emeklilik Sigortasına katılım ve kesintilerin takibini yapabilir miyim?

Standart paket içinde bulunan tanım ve işlemler ile çalışanlarınızı kolaylıkla sisteme dahil edip BES kesintilerini yapabilirsiniz. Ayrıca Logo Bordro Plus Otomatik Katılım modülü ile sözleşme açılış işlemlerini, sözleşmelere aktarılacak katkı payı tahsilat süreçlerini gerçekleştirebilir, katılımcılarınızın güncel durumlarını kolayca sorgulayabilirsiniz. Logo Bordro Plus Otomatik Katılım modülünün, AvivaSA, Anadolu Hayat Emeklilik ve Allianz Yaşam ve Emeklilik ile entegrasyonu bulunmaktadır.

Bütçe simülasyonu yapabilir miyim?

Logo Bordro Plus’ın ücret simülasyonu modülü ile çalışan sayısında yapacağınız değişikliklerin, tahmini ücret ve ek ödeme artışlarına göre bütçe maliyet çalışmaları yapabilirsiniz.

Tahakkukları nasıl muhasebeleştirebilirim?

GO 3, Tiger 3 ve Tiger 3 Enterprise entegrasyonları sayesinde bordro ve borç işlemlerini muhasebeleştirilebilirsiniz.

KISA TANITIM VİDEOLARI

1.Logo Bordo Plus Programında İşe Giriş İşlemi Nasıl Yapılır?

2.Logo Bordro Plus Kanun Parametreleri Ayarları Nasıl Yapılır?

 

3.Logo Bordo Plus Programında İşten Çıkış İşlemi Nasıl Yapılır?

 

TÜM VİDEOLAR İÇİN tıklayın…

SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

Önceki İçerikLogo Tiger 3 Enterprıse – Yönetim ve Üretim Muhasebesinin Gözdesi
Sonraki İçerikDevamsızlık nedeniyle işe gelmeyen personeli işten çıkartabilir miyiz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz